Projekt

ericssonwork

Ericsson

Tillsammans med #IBM konfigurerade och levererade #CrystalCode en lösning för Mobile Device Management #Ericsson worldwide. Stöd för #iOS, #Android och #WindowsPhone

taxistockholm-300x300

Taxi Stockholm

Crystal Code har levererat den tekniska lösningen för Taxi Stockholms Androidapplikation i deras Tessla bilar. Upplev innovationen här.

cral

Crystal Alarm

Design, utveckling och förvaltning av #personlarmet CrystalAlarm. Backend skriven i C# .NET. Egen #hårdvara som kommunicerar över #Bluetooth. Tillgänglig på #iPhone och #Android. Crystal Alarm vann pris för årets tjänst på #Telekomgalan 2015


Karriär

Varför jobba hos oss?

Vi har paketerat de bästa förmånerna så att du inte behöver tänka på kostnader, administration och inköp av teknik, kompetensutveckling, friskvård och transport. Istället kan du fokusera på det vi alla tycker är roligast – att skapa värde och nytta för våra kunder. Det är tillfredställande att bli omhändertagen och serverad gottigheter, vilket skapar ett bra och trivsamt arbetsklimat.

Teknikprylar

Vi är alla intresserade av de senaste prylarna. Därför avsätter vi en generös budget för varje anställd så att du alltid kan införskaffa de senaste hård- och mjukvaruprodukterna. Det finns alltså utrymme för alla ”must have stuff” och likaså ”nice to have stuff”.


Aktiviteter

Det är viktigt för oss att ha roligt tillsammans både på och utanför jobbet. Därför anordnas Techmeetups, konferenser och skidresor. Det finns alltid något kul att se fram emot i vår kalender.

Transportbidrag

Arbetar du som konsult ute hos någon av våra kunder förser vi dig med transportmedel så att du inte behöver tänka på resekostnader.


Friskvård

Vi erbjuder friskvårdsbidrag som räcker till mer. Hälsa och motion är nyttigt för dig och viktigt för oss. Du har även fri sjukvård om du skulle behöva uppsöka läkare.

Kompetensutveckling

Vi avsätter både medel och tid på din kompetensutveckling. Det innebär att du kan gå kurser och certifiera dig inom ett område där du vill utvecklas. Kanske har du länge varit nyfiken på någon techmässa utanför Sverige? Bra, då tycker vi att du tar med dig en kollega och reser dit!


Flexibilitet

Hos oss har du stor möjlighet att styra över både din egen tid, lön och arbetsuppgifter. Kanske önskar du arbeta med vår produkt Crystal Alarm? I något av våra projekt in-house? Eller som konsult ute hos någon av våra spännande kunder? Vi skapar bäst resultat när vi arbetar med något vi brinner för och därför erbjuds denna möjlighet.

Ansök!

Vi söker ständigt efter skickliga utvecklare. Skicka gärna en spontanansökan till oss på career@crystalcode.se. Vi ser fram emot att träffa dig!


Ledning

Christoffer Wiklander
Follow Christoffer Wiklander on

Christoffer Wiklander

Head of Sales

Jag flyttade till Stockholm från Sundsvall i samband med värnplikt i flottan och studerade därefter ekonomi och juridik. Under flera år arbetade jag som analytiker och blev sedan konsult. Idag har jag nöjet att få arbeta på Crystal Code och med vår produkt Crystal Alarm. Att få se våra kunder växa och utvecklas tillsammans med oss sporrar mig.

Jens Olsson
Follow Jens Olsson on

Jens Olsson

CTO

Jag har arbetat med apputveckling i 15 år. Började sex år innan iPhone släpptes med bland annat Java ME, Symbian och Mophun och har fått vara med om utvecklingen fram till Android och iOS som jag fokuserar på idag. Njuter av att se en mobillösning ta form och trivs bäst när jag får designa hela lösningen från app till lastbalanserare och backend med databas.

Gert Söderberg
Follow Gert Söderberg on

Gert Söderberg

Styrelseordförande